Mivel a Fradi a jóhaverja, a ZTE elleni meccsét eltolta kicsit későbbre, így az NBI fanoknak egy találkozóval kell beérni, ami igazából nálam előzetesen a bűn és bűnhődés alcímet kapná. Kisvarda - DVSC Debreceni Alatt 2 Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under 2. 85 2022 júl 31. 11:18 Kisvarda - DVSC Debreceni tipp Született egy sokkal autentikusabb előzetes erről a meccsről egy sokkal hitelesebb személy részéről, viszont a legnagyobb tisztelet mellett, én picit másképp gondlom. Kisvarda által szerzett összes gól - Felett/alatt 1. 81 2022 júl 31. 10:26 Ötödik, még egyszer mondom Ö T Ö D I K(! ) szezonját kezdi zsinórban a Kisvárda a magyar első osztályban, az OTP Bank Ligában.
OTP Bank Liga, DVSC - MezÅ‘kövesd Zsóry FC mérkÅ‘zés OTP Bank Liga, DVSC - MezÅ‘kövesd Zsóry FC mérkÅ‘zés | MédiaKlikk Tv M1 M2 M3 M4 Sport M4 Sport + M5 Duna Duna World Rádió Kossuth PetÅ‘fi Bartók Dankó Nemzetiségi Parlamenti Műsorok A-Z Médiatár Műsorújság Digitális oktatás Menü megnyitásaTvRádióMűsorok A-ZMédiatárMűsorújságDigitális oktatás AdatmódosÃtás Az én tv-m Kijelentkezés 2022. 02.
FőoldalOTP Bank Liga Férfi labdarúgás FTCPaks Groupama Aréna BENU Magyar Kupa Férfi vízilabda FTC-Telekom WaterpoloUVSE FTC-MVM Népligeti Sportközpont Labdarúgás Váltsa ki bérletét, hiszen bérleteseink az elsők között vehetnek belépőt a történelmi UEL-nyolcaddöntőre! Hírek Klubunk legújabb szurkolói albuma 14 fantasztikusan lüktető dalból áll.
DVSC Debreceni - Zalaegerszegi TE Hazai Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés 2022 ápr 2. 09:47 DVSC Debreceni - Zalaegerszegi TE tipp Áprilisi írásaimat az OTP Bank Liga 26. fordulójából a Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE találkozóval kezdem, mert az utóbbi időben a vendégcsapatnál sok olyan nem szokványos esemény történt, ami az én olvasatomban jelentősen csökkenti az esélyeiket. Paksi SE - DVSC Debreceni Felett 3 1.
90-ért, de úgy vagyok vele, inkább a tuti, hisz megint sokszor égettem meg magam mostanában. Mezőkövesd - DVSC Debreceni Döntetlen Teljes játékidő - Mérkőzés 3. 50 DVSC Debreceni - Kecskeméti TE Alatt 2. 5 Gólok száma - Felett/alatt 2. 00 2022 aug 6. 11:01 DVSC Debreceni - Kecskeméti TE tipp DVSC vs Kecsó, keleti komédia az NBI-ben.
Debreceni VSCElőzetes Magyarország - NB I Tipp Vasas - DVSC Debreceni Felett 1 Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under 1. 84 2022 nov 6. 11:24 Vasas - DVSC Debreceni tipp Kisebb dilemma után úgy döntöttem, hogy a mai magyar focis tippemet is inkább az OTP Bank Liga 14. Előzetes DVSC Debreceni - Kisvarda Felett 1. 5 Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt 2. 70 2022 okt 24. 11:14 DVSC Debreceni - Kisvarda tipp Az OTP Bank Liga 12. fordulójának záró találkozóját Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban rendezik, ahol a DVSC fogadja a Kisvárda alakulatát. Hír DVSC Debreceni - MOL Fehérvár Igen MOL Fehérvár mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem 2. 90 2022 szept 3. 11:03 DVSC Debreceni - MOL Fehérvár tipp Mindkét csapat 5-6 pozícióval van lejjebb, mint szeretné, és mindkét csapat 5-6 ponttal gyűjtött kevesebbett, mint szerette volna.
DVSC Debreceni - Újpest FC Felett 2. 5 1. 80 DVSC Debreceni - MTK Budapest 2. 02 2022 febr 27. 09:38 DVSC Debreceni - MTK Budapest tipp Egyre több cikkben foglalkoznak azzal, hogy nőtt az NBI színvonala és megannyi értékes játékos választja következő állomáspontként a magyar élvonalat, s már a értékesebb a román bajnokságnál is a magyaré. DVSC Debreceni - Ferencváros Vendég/vendég Félidő/Teljes játékidő - HT/FT 2. 15 Ferencváros mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem 1.
58 2022 márc 19. 09:57 Paksi SE - DVSC Debreceni tipp Mivel az NB I. szombati párosításai annyira nem ragadtak magukkal hogy írjak róluk, ezért mindjárt ugorjunk a vasárnapi nap nyitómérkőzésére, a Paks - Debrecen találkozóra. Paksi SE mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem 2. 06 2022 márc 14. 15:22 A Paks elkényeztetett minket, rengeteg overt szállított az elmúlt időszakban akár félidőre vetítve, akár egész meccsre.
MOL Fehérvár +0. 5 Ázsiai hendikep - Asian Hendikep 1. 37 2022 szept 2. 12:22 Megint ég a ház Debrecenben! Huszti Szabolcsék hirtelen kinevezése, Tőzsér Dánieléknak is köszönhetően hamar megbukott, aztán a Vidivel bajnokságot nyerő Joan Carillo sem tudott csodát tenni. Zalaegerszegi TE - DVSC Debreceni Zalaegerszegi TE 1. 54 2022 aug 30. 11:30 Zalaegerszegi TE - DVSC Debreceni tipp Jól néz ki a ZTE-siker 2. 00 feletti szorzóval, vagy akár a ZTE -1 3.
[[[TV-T NÉZ***]==]] KTE Mezőkövesdi és élő online közvetítés
Kecskeméti TE: Kezdőlap