Babai vret vajzën 11 muajshe “live” në Facebook - KOHA.net
Në atë 11-she, nuk figuron emri i asnjërit prej lojtarëve të Real Madridit,... Futboll8 nëntor 2022Klopp kërkon mesfushorë, Fofana në listën e ‘The Reds’ Mesfushori i High-Flyers Lens, Seko Fofana raportohet se është objektiv i Liverpoolit. Menaxheri i ‘The Reds’ Jurgen Klopp synon ta forcojë mesfushën, dhe sipas mediave britanike, reprezentuesi i Bregut të Fildishtë është në listën e... Futboll8 nëntor 2022A do të jetë Zaha pasues i Depay-s të Barça? Barcelona raportohet se tashmë është duke menduar për pasuesin e Memphis Depay-s.
“Rossonerët” janë... Hendboll8 nëntor 2022Zvicra barazon me Kroacinë Kroacia ka barazuar me rezultat 26:26 me Zvicrën, në xhiron e fundit të grupit A në Kampionatin Evropian të hendbollit për Femra. Kroatet shkuan në pushim të pjesës së parë me dy gola epërsi (14:12) dhe vazhduan me të... Futboll8 nëntor 2022Belgjika në ankth Belgjika është në ankth, pasi një nga futbollistët më të rëndësishëm, Romelu Lukaku, rrezikon seriozisht që të mos ta shohim në Kupën e Botës. Sulmuesi i Interit, i cili ka shënuar 68 gola në 102 ndeshje me...
Shqipëria ngjitje rekord në FIFA, vendi 48Kombëtarja shqiptare e futbollit ka bërë ngritjen më të lartë në listën e fundit të publikuar nga Federata Botërore e Futbollit (FIFA), gjegjësisht ka lëvizur përpara për 16 vende. “Kuqezinjtë” tani me 569 pikë pozicionohen në vendin e 48-të, e cila është më e më e mira në histori të futbollit shqiptar. Fitorja e madhe në Oslo me Norvegjinë dhe debakli i shkaktuar Lituanisë ka bërë që të besuarit e trajnerit, Xhani De Biazi të kenë këtë renditje rekorde në FIFA. Ngjitje mbresëlënëse Ishin pa dyshim dy fitore të rënda ato ndaj Norvegjisë dhe Lituanisë, gjë që ndikuan drejtpërdrejt në suksesin ekipit tonë.
Çfarë do bënit nëse do kishit vetëm 24 orë jetë? I moshuari
Vashat sllovene... Futboll8 nëntor 2022Dortmundi kokulur Dortmundi ka pasur një mbrëmje të. keqe, duke pësuar humbje me rezultat 2:0 nga Wolfsburgu, në ndeshjen që u zhvillua në stadiumin "Volkswagen Arena". Tre pikë të mëdha për vendasit, ndërsa verdhezinjtë... Futboll8 nëntor 2022Nuk ka shaka me Napolin! Shqiptarët e Empolit kokulur nga “Diego Armando Maradona” Napoli nuk ka të ndalur.
Shqiptarja.com - Media më e besueshme
Ja ku mund ta shikoni LIVE ndeshjen e Florian Markut kundër rusit Ivan - Bota SotTë tjera nga Sporti Futboll8 nëntor 2022Uzunit i shkarkojnë trajnerin Në botën e futbollit, durimi zakonisht nuk konsiderohet virtyt. Rasti në fjalë e tregon më mirë. Rezultatet jo të mira të Granadës në ndeshjet larg shtëpisë në këtë fillim sezoni i kanë kushtuar vendin e punës... Futboll8 nëntor 2022Ultrasit e Barcelonës plagosin tre persona, reagojnë ashpër të dy klubet Aktet të turpshme dhune ndodhën pasditen e së martës në Pamplona.
Sulmuesi holandez më gjasë do të largohet nga ‘Camp Nou’. Ish-ylli i Lyonit, nuk po ia arrin të arrijë pritshmërit nga ‘Balugranat’, dhe... Futboll8 nëntor 2022E konfirmon Guardiola: Nuk do të këtë blerje në janar Manchester City nuk do të transferojë asnjë lojtarë në tregun e janarit. Kështu ka thënë menaxheri i kampionëve në fuqi të Anglisë, Pep Guardiola. Tekniku spanjoll mendon se ‘Qytetarët’ kanë skuadër të...
Vetë De Biazi në daljet e fundit për mediat italiane është shprehur se kjo skuadër ka premisa të mira kualifikimi, por vetëm atëherë nëse e mendon seriozisht një gjë të tillë, duke thënë se gjithçka varet nga grupi i lojtarëve dhe mënyra se si ata do ta konceptojnë enigmën e këtyre eliminatoreve në grupin E. Ekipet e tjera Pozitën e parë e ka ruajtur Spanja me 1538 pikë, ndërsa vendi i dytë dhe i tretë i takon Gjermanisë, përkatësisht Argjentinës. Pas rezultateve të mira në eliminatoret për Kupën e Botës, ekipi kroat ka lëvizë për pesë pozicione dhe aktualisht gjendet në vendin e katërt në botë.
Duhet thënë se pikavarazhi në ranglistën botërore të FIFA-s u rrit edhe nga fitorja spektakolare dhe e thellë e kuqezinjve tanë ndaj Lituanisë, me shifrat 4-1, duke treguar qëndrueshmëri në lojë e rezultat, duke treguar progres në vazhdimësinë e saj në fushë. Padyshim ë një meritë të madhe në këtë sukses ka trajneri Xhani de Biazi, i cili në harkun kohor të një viti testoi më shumë se 40 futbollistë të rinj, duke afruar një numër shumë të madh prej tyre në Kombëtare dhe duke u dhënë atyre një mundësi në ndeshjet zyrtare. Guximi i teknikut ka rezultuar mjaft pozitiv, pasi nga afrimet e Çanit, Sadikut, Mehës, Bashës, Kukelit e ndonjë tjetri është arritur të rritet rivaliteti në radhët e vetë Kombëtares për një vend titullari dhe ekipi për herë të parë në këto dhjetë vjet jep një garanci për vazhdimësinë dhe ka reflektuar te shqiptarët mundësinë për të ëndërruar realisht një kualifikim për në finalet e Kupës së Botës Brazil-2014.
Këtij barazimi më së shumti i gëzohet lideri i... Basketboll8 nëntor 2022Tirana fiton derbin mes kryeqyteteve Tirana e ka nisur me fitore Ligën Unike të femrave. Në ndeshjen e parë shënoi fitore ndaj Prishtinës me rezultat 93:88 (24:23, 23:25, 29:24, 17:16). Si çereku i parë, ashtu i dyti ishte i baraspeshuar, ku asnjëra skuadër nuk arrinte të...
[[TV-]] Arabia Saudite Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 26
Shqipëria njeh vizat turistike të 8 vendeve të tjera, Kumbaro
Shqipëria drejt Katar 2022, ja kalendari i kuqezinjve - FSHF
Megjithatë parashikimi i Eto, i kalon të gjitha fantazitë e shfrenuara. Presidenti aktual i Federatës së Futbollit të... Futboll8 nëntor 2022Komuna e Obiliqit nderon me “Këpucën e Artë” futbollistin Armend Thaqi Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me Drejtoreshën e DKRS-së, Arba Mirena, gjatë ditës së sotme kanë mirëpritur në një takim, lojtarin e FC Ballkanit, Yllin e futbollit, Armend Thaqi. Armendi, është... Futboll8 nëntor 2022UEFA publikon formacionin më të mirë në fazën e grupeve Faqja zyrtare e UEFA Ligës së Kampionëve në rrjetet sociale ka publikuar 11-shen më të dalluar të fazës së grupeve këtë edicion.
Raportime të ‘El Nacional’ bëjnë të ditur se skuadra e Newcastle United po... Futboll8 nëntor 2022Firmino reagon Roberto Firmino ka reaguar në Instagram për mosgrumbullimin e tij nga trajneri Tite për Kupën e Botës “Katar 2022”. Ai shkruan me keqardhje që nuk ishte ajo që imagjinonte dhe ëndërronte. Sulmuesi i Liverpool, i cili ka 55 paraqitje... Futboll8 nëntor 2022Messi është lider i top 5 ligave për sa i përket asistimeve Statistikat konfirmojnë paraqitjen e shkëlqyer të Lionel Messit këtë sezon. 35-vjeçari argjentinas ka shënuar 12 gola dhe ka dhënë 14 asistime në 18 ndeshje për PSG-në në të gjitha garat.
Nuk ka shaka me Napolin, skuadër që sonte ka shënuar fitore me rezultat 2:0 ndaj Empolit, në ndeshjen që u zhvillua në stadiumin “Diego Armando Maradona”. Shqiptarët Ardian Ismajli dhe Nedim Bajrami u munduan por nuk ia... Futboll8 nëntor 2022Kritikon hapur Benzemanë Karim Benzema prej disa javësh nuk po aktivizohet me Realin e Madridit. Sulmuesi francez ka pasur disa probleme me muskujt që në mesin e muajit tetor dhe që atëherë nuk ka luajtur për “los blancos“. 34-vjeçari nuk ishte në fushë as... Futboll8 nëntor 2022Cremonese - Milan, publikohen formacionet zyrtare Milani do të luajë në udhëtim kundër Cremoneses sonte, në ndeshjen e vlefshme për javën e 14-të në Serie A. Ndeshja do të zhvillohet në stadiumin “Giovanni Zini”, nga ora 20:45.
Livestream - Ora News
Ja ku mund ta shikoni LIVE ndeshjen e Florian Markut kundër