Për shembull, ju mund të gjeni se i dashuri juaj merr më shumë liri sesa i lejoni vetes. Do ndiheni të acaruar dhe kjo do ju bëjë që ta rishikoni lidhjen dhe të bëni disa ndryshime. Kjo do të ndodhë pikërisht në ditët në vazhdim. PeshqitKjo ditë nuk ka të ngjarë të jetë pika kryesore e javës suaj. Ju mund të jeni të vetëdijshëm për kufizimet në punë ose në shtëpi. Ka shumë të ngjarë që të kërkoni një shpërblim të përshtatshëm për punën tuaj. Çdo lloj njohjeje do të ishte mirë në këtë pikë.
Nje bisnesmen i suksesshem, ne prag te vdekjes, detyron djalin e tij trashegimtar, te martohet me nje vajze engjellore nga fshati, Rejhan. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel.
Shqipëria, në zonën e kualifikimit të drejtpërdrejtë - TopSporti
Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi.
“The Albanian King”, kundër Chris Jenkins, SuperSport sjell
Talentet tuaja nuk janë të ndryshme. Ata gjithashtu kanë nevojë për kujdes. Luani Nëse jeni duke pritur që dikush të vijë dhe të plotësojë të gjitha nevojat tuaja, veçanërisht ato emocionale, mund t'ju duhet të prisni një kohë shumë të gjatë! Ju jeni përgjegjës për plotësimin e nevojave tuaja. Nëse nuk e bëni, do të jeni përjetësisht të varur. VirgjereshaNëse keni fëmijë, vështirësitë e tyre mund t'ju kujtojnë tuajat. Ose thjesht mund të ndodhë që edukimi i tyre të sjell kujtime nga fëmijëria. A mbani brenda jush një çështje nga e kaluara juaj që ju shqetëson ende? Ky do të ishte një moment i mirë për t'i bërë vetes pyetjen. Është koha që t’a zgjidhni një herë e mirë dhe lëre të harrohet njëherë e përgjithmonë! PeshorjaMos shpenzoni përtej mundësive tuaja sot, Peshorja! Nëse ju ndodh të njihni disa blerës entuziastë, mund të jetë katastrofike për financat tuaja.
BinjaketDita do të jetë e mrekullueshme për ju. Ju nuk jeni nga ata që përqafoni rregulla apo kufizimet e çfarëdo lloji, por preferoni të banoni në një botë fantazi ku nuk zbatohen kufizime. A e keni menduar se është e mundur që ju të bashkoheni me ne të tjerët këtu në Tokë dhe të ruani ende lirinë dhe idealet tuaja? GaforrjaËshtë e rëndësishme që të braktisni mitin se nuk keni asnjë dhunti apo talent. Jepini rëndësi talentit tuaja në të njëjtën mënyrë që i jepni rëndësi dhe trupit tuaj. Kur ushtroheni, hani siç duhet dhe pushoni shumë, trupi juaj përgjigjet.
Ju patjetër keni disa mësime për të nxjerrë në fushën e përgjegjësisë fiskale, Bëni atë që mundeni për të rritur ndërgjegjësimin tuaj. DemiJu mund të gjendeni në një situatë ku ju duhet të zgjidhni nëse do të angazhoheni apo jo për një lidhje. Demonët e vjetër mund të kthehen për t'ju ndjekur, duke ripërtërirë dyshimet dhe duke krijuar frikë nga mungesa e lirisë. Injorojini këta demonë me çdo kusht! Nëse u dorëzoheni atyre, ka të ngjarë të humbni shumë terren. Jini të guximshëm dhe vendosni vetë.
Nga ana tjetër, ndoshta ju i detyroheni vetes një shpërblim për gjithë mundin tuaj. A ka një dhuratë që mund t'i bëni vetes që nuk përfshin para? Koha, ndoshta! Akrepi Tensione të vogla mund të lindin sot. Njerëzit afër jush, ndoshta bashkëshorti ose prindërit tuaj, duket se po përpiqen t'ju detyrojnë të adoptoni një sjellje që ju nuk jeni aspak të gatshëm ta bëni. A do ta negocioni me butësi pavarësinë tuaj apo do t;i bindeni atyre? Mundësia e dytë duket më e mundshme. ShigjetariSot humori do ju humbë plotësisht. Pasi keni përballuar sfidat e disa ditëve të fundit, tani keni nevojë për një paqe dhe qetësi të merituar! Por kushtet ku ndodheni nuk do jua mundësojnë këtë gjë.
Tifozët shpërthejnë me komente, Katari falenderon publikisht
Asgjë nuk do të jetë si më parë kur flakët të shuhen…E hënë - e shtunë 18:20Jeta e Zejnep shkaterrohet kur vajza e saj Elif rrembehet... Se bashku me dedektivin Sinan ajo nis nje kalvar te gjate perpjekjesh per gjetjen e vajzes se humbur. Teksa martesa e saj u shkaterrua, per 5 vite me rradhe, lotet e nje nene dhe shpresa per te gjetur vajzen e saj, nuk shterruan kurre... Drama e nje nene teksa humbet gjithcka ne jete... Te gjithe duhet te shlyejme gabimet e te shkuares dhe te pendohemi per gjerat qe nuk i kemi bere mire... Me aktoren Nurgul Yesilcay (“Gylperi”, “Kosem”, “Fate te kryqezuara”) dhe Mert Firat (“Vrasje te vogla” dhe “Hakmarrja”). E hënë – e shtunë 16:05Nje perandori e ndertuar me mendafsh, sensualitet dhe joshje.
Ne fundin e viteve 1950 ne Madrid, ne epoken e arte te “Haute couture”, ekziston nje perendori veshjesh, ku cdokush duhet te beje blerje ne te, te pakten nje here ne jete, ne Galerine “Velvet”. Nje pallat art-deco, nje vend magjik mbushur me luks dhe glamur te shndritshem. Teksa admiroje vitrinat e saj prej xhami, ose deshiren per ta vizituar nga brenda, qe te blije nje pjese te endrres, madrilenet nuk e dinin qe brenda ne “Velvet” po ndodhte nje dashuri e zjarrte mes Anes dhe Albertos. Ajo ishte nje rrobaqepese e thjeshte, ndersa ai trashegimtari i perandorise. Nje dashuri plot pasion, por e kundershtuar nga te gjithe...
Çfarë do bënit nëse do kishit vetëm 24 orë jetë? I moshuari
E hënë – e enjte 23:35Histori te verteta njerezore! Histori te trishta! Histori frymezuese! Rrefime njerezore, ku gra te dhunuara tregojne problemet dhe traumat e tyre me shpresen qe te ndryshojne rrjedhen e jetes. Histori te ngjashme dhe familjare per cdo grua ne cdo cep te botes dhe madje do t’ju hapin syte dhe ndergjegjesojne shume te tjera! Pese psiko-terapiste na dergojne ne nje udhetim jetesh te ndryshme njerezore gjate seancave ne klinike dhe pse jo duke na zbuluar edhe problemet e tyre personale. Nje serial dramatik i fuqishem qe reflekton histori te verteta dhe nje sukses nderkombetar ne cdo shtet ku po shfaqet. E hënë - e premte 20:00Rejhan dhe Emir nuk mund te ishin me te ndryshem, por jeta e tyre nderthuret nga nje premtim, qe i bashkon ata ne menyren me te papritur...
Gjëja e mirë që mund të bëni është të flini gjumë dhe të planifikoni një pushim ekzotik për një të ardhme të afërt. BricjapiKjo nuk është një ditë për njerëz të ndjeshëm si ju. Në fakt, ai që bërtet më fort dhe godet më fort në tavolinë, ka gjasa të dalë fitues sot. Kjo situatë akresive do të ndikojë edhe tek ju. Do të jeni disi të mërzitur dhe shumë më të prekshëm se zakonisht. Do të ishte e mençur të përpiqeni të qëndroni larg trazirave nëse mundeni. UjoriSot ka të ngjarë të shfaqen disa dallime mendimesh në lidhje me jetën tuaj të dashurisë.
E premte 21:00, e shtunë & e diel 20:05Flakët që ndryshuan jetet e tyre. Lulet që lulëzuan nga hiri i zjarrit. Një histori për të gjetur veten, për të mbijetuar, për të kërkuar drejtësi dhe dashurinë e vërtetë. Xhemre po përpiqet të arratiset sëbashku më vajzen e saj nga mankthi i një martese të palumtur. Ryja, gjithmonë e privilegjuar nuk është përballur kurrë me anën e hidhur të së vërtetës. Çiçek është në prag të humbjes së identitetit dhe bukurisë së saj. Fati i tre grave krejtësisht të ndryshme bashkohet në një event gala ku ndodh një tragjedi njerëzore.
(TRANSMETO-) Arabia Saudite Shqipëria transmetim i
Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt... E hënë - e shtunë ora 14:30 PolitikëMË shumë KËMBIMI VALUTORValuta Blihet ShitetHoroskopi 8 Nëntor 2022 Dashi Mund të ndodhë që kohët e fundit keni qenë paksa shumë kokëfortë. Ju keni bërë gjithçka që dëshironi, duke mos marrë parasysh kufizimet financiare. Tani është urgjente që të kujdeseni për çdo çështje monetare të pazgjidhur.
Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00E tradhëtuar nga bashkëshorti, jeta e saj “shembet” kur zbulon se prej 2 vitesh ka jetuar në një rrjet gënjeshtrash dhe mashtrimesh! Drama e një gruaje që refuzon të jetë viktimë e jetës së saj! Seriali dramatik që “tronditi” matjet e shikueshmërise duke e bërë atë serialin më të ndjekur të vitit që nga episodi i parë! Rikthimi i bujshëm në ekran i aktores më të famshme jo vetëm në Turqi, Cansu Dere. I përshtatur nga seriali HIT britanik i BBC “Dr. Foster”.
Shqipëria ngjitje rekord në FIFA, vendi 48 - Sport - Sot
Kultura dhe dialogu politik në Shqipëri, sipas optikës së Linda